GIGATRANS ВІДВІДАВ ВІТ-2018 У ЛЬВОВІ

"Нам є чим здивувати Львів. Сьогодні ми відкрили тут новий технічний майданчик " 

Незважаючи на те, що Львів зустрів нас зливою, наша команда з ентузіазмом та озброєні посмішками відвідали свій перший літній захід та представили нашу компанію перед обличчям ІТ-спільноти Західної України.

Наші представники разом з колегами з GigaCloud (хмарний оператор №1 в Україні) розповідали львівським колегам про нові послуги та новинки зі столиці. Технічні спеціалісти в обличчі ІТ-директора GigaTrans, Дмитра Іщука, поділилися новиною про відкриття нового технічного майданчика у Львові: "Це дасть нові можливості для наших локальних клієнтів, а також цей майданчик - важливе підґрунтя на нашому шляху до Європи, в точніше до Варшави".

Розширення нашої власної волоконно-оптичної мережі не закінчиться на Львові, це лише перша сходинка в наших планах. Проте не будемо поки що відкривати всі карти ;)


Представники GigaTrans: ІТ-директор Дмитро Іщук, ССО Антон Хвастунов, керівник відділу продажів Дмитро Садиков, СЕО Назарій Курочко


"ХМАРНІ" ДИСКУСІЇ НАВКОЛО ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

Щодо "хмарних" дискусій, то вони провадилися навколо відеоспостереження, перспектив використання бізнесом CloudVideo та його перевагами над звичайними реєстраторами. Детальніше про модулі відеоспостереження: хто? де? та як? їх використовувати розповів керівника відділу партнерських та клієнтських продажів GigaCloud - Любомир Дорошенко.

300 хвилин

інформативних доповідей

86 дюймів

якісного відеоряду

Більше 200

ділових контактів

2 крутих

розіграші для гостей заходу

МИ РАДІ НОВИМ ЗНАЙОМСТВАМ ТА ОЧІКУЄМО НА НОВІ ЗУСТРІЧІ

GigaTrans на ВІТ у Львові
GigaTrans на ВІТ у Львові
GigaTrans на ВІТ у Львові
GigaTrans на ВІТ у Львові
GigaTrans на ВІТ у Львові

Написати нам

Від 2 до 500 симв.