Національний телеком-оператор GigaTrans модернізував захист від DDoS-атак, підвищивши рівень захисту корпоративних мереж від атак різного типу та масштабу.

Кількість кібератак та їх потужність щоденно зростає. За даними звіту Netscout у першому півріччі 2021 зловмисники скоїли рекордну кількість атак — 5,4 мільйона, що на 11 відсотків більше, ніж у 2020 році.  В Україні хакери щотижня здійснюють  60 тисяч кібератак.


Сервіс захисту від DDoS-атак допоможе захистити корпоративних клієнтів та представників державних органів від несанкціонованих дій хакерів та забезпечить відмовостійкість роботи сервісів. Послуга побудована на базі рішення компанії Arbor Networks — одного з лідерів сфери кіберзахисту. Вендор також співпрацює з глобальною системою Atlas, яка відстежує понад 40% світового інтернет-трафіку.

«Завдяки сервісам GigaTrans, клієнти вже вирішують такі важливі завдання бізнесу як: швидкість роботи онлайн-сервісів, побудова надійних каналів зв'язку між офісами, оптимізація затрат на корпоративні мережі та інші. Відтепер ми модернізували послугу захисту від DDoS-атак, аби підвищити рівень захисту клієнтів від несанкціонованих дій зловмисників. Адже хакери та методи атак вдосконалюються щодня і в цьому питанні завжди важливо бути на крок попереду», — коментує СЕО телеком-оператора GigaTrans Назарій Курочко.

Сервіс на базі рішення від Arbor Networks дозволяє відбивати атаки до 100Гбіт/с. Також послуга захищає кожен компонент IT-інфраструктури та канали передачі даних клієнта від можливих загроз та дозволяє інтегрувати всі системи інформаційної безпеки в єдину консоль для забезпечення моніторингу та аналітики. Спеціалісти моніторять трафік клієнта 24/7 та у разі виявлення кібератаки вона автоматично відбивається.

Крім захисту від DDoS-атак клієнти GigaTrans також можуть підвищити рівень інформаційної безпеки завдяки сервісу Next generation firewall.


Написати нам

Від 2 до 500 симв.