Зміни - це важлива частина життя не тільки компанії, але і її клієнтів. Телеком-ринок постійно трансформується: з'являються нові тренди, запити споживачів змінюються і все це тягне за собою стрімкий розвиток IT-інфраструктури компаній. Бізнес наших клієнтів масштабується, оптимізуються бізнес-процеси, відкриваються нові офіси і філіали, здійснюється зміна місця розташування компанії - і в даному випадку змінювати провайдера зовсім не обов'язково. Наша команда з легкістю підключить як нових клієнтів, так і допоможе вирішити завдання про перенесення IT-інфраструктури вже існуючих.

Компанія GigaTrans допоможе вирішити задачі клієнтів технічного характеру у випадках:

- відкриття нового офісу; 
- у випадку переїзду клієнта;
- надання клієнту можливості здійснити резерв незалежної лінії від існуючого оператора;
- підключення клієнта в місцевості, де немає розвиненої телекомунікаційної інфраструктури (наприклад, в разі відсутності можливості підключення оптикою, ми підключимо за допомогою технології «радіо»).
Телеком-оператор GigaTrans активно працює з операторами і провайдерами не тільки в Україні, а й за її межами. Саме тісна співпраця з великою кількістю телеком-операторів по всій країні, а також отриманий досвід за більш ніж 12 років існування на ринку телекомунікацій дозволяє нам якісно і оперативно підключити клієнта в будь-якій точці нашої країни.

Які переваги роблять телеком-оператора GigaTrans одним з найкращих:

наша компанія присутня у великих дата-центрах (Леонтовича 3, Гайдара 50, Північно-Сирецька 1-3, Куренівська 21а, Васильківська 37В), що дозволяє нам отримати з'єднання з ключовими телекомунікаційними операторами України, а також міжнародними провайдерами ринку зв'язку;

багаторічний досвід надає нам можливість оперативно реалізувати проект підключення клієнта до мережі будь-якої складності;
•      телеком-оператор GigaTrans має сертифікат відповідності КСЗІ захищеного вузла доступу до мережі Інтернет від Держспецзв'язку.

Команда GigaTrans реалізує проекти різної складності, роблячи ведення бізнесу наших клієнтів максимально комфортним. Вже більше 12-ти років ми надаємо послуги на телеком-ринку і можемо сміливо говорити про велику кількість успішних бізнес-кейсів з замовниками з різних сфер бізнесу.

Кейс з IT-сфери

Так, один з наших клієнтів - велика IT-компанія, у якій безліч офісів не тільки в Україні, а й за кордоном. Команда GigaTrans об'єднала центральний і регіональні офіси клієнта в єдину цілісну систему з використанням як темних волокон, так і високошвидкісних каналів передачі інформації.


Завдяки цьому, кожен з офісів отримав широкий канал доступу до світового інтернету, що надає можливість стабільно здійснювати відео- і телефонні дзвінки на всіх етапах розробки продуктів.

Кейси зі сфери рітейлу

Іншим прикладом є проект за участю ключового дистриб'ютора алкоголю в Україні, основну частку продажів якого становить імпорт продукції. GigaTrans об'єднала якісними каналами передачі даних все філії компанії на території України, а також дата-центр з важливими корпоративними ресурсами компанії в дата-центрі в Європі. Дане рішення дозволяє зв'язати два основні майданчики для зберігання даних клієнта, що забезпечує високий рівень відмовостійкості всієї IT-інфраструктури.

Завдяки цьому клієнт здійснює безпечне ведення бізнесу з безперервним доступом до важливої корпоративної інформації.


Ще одним прикладом є реалізованій кейс для мережі магазинів в сфері краси. Проект полягав у перенесенні всієї IT-інфраструктури клієнта за межі України. Телеком-оператор GigaTrans поєднав офіс клієнта в Україні з його хмарною інфраструктурою від нашого партнера GigaCloud, яка Розміщена в європейському дата-центрі. Завдяки цьому, компанія отримала безперервний доступ до критично важливої корпоративної інформації з гарантією її захисту від несанкціонованого доступу третіх осіб.

Основні послуги, які надає компанія GigaTrans:

-    надання доступу до каналів Інтернет для корпоративних клієнтів;
-    транспортні канали передачі даних рівня L2;
-    послуга темного волокна в оренду, що дозволяє вам отримати високий рівень захисту ваших даних.

Більш детальну інформацію про послуги телеком-оператора GigaTrans, ви зможете знайти на нашому сайті або отримати консультацію, зв'язавшись з нашим менеджером по тел. (044) 591 18 18.

Довірте технічну сторону ведення Вашого бізнесу професіоналам і будьте впевнені в успішності процесів всередині компанії!

Написати нам

Від 2 до 500 симв.