На початку цього року телеком-оператор GigaTrans, дата-центр GigaCenter, хмарний оператор GigaCloud та агент з кібербезпеки GigaSafe об’єднали свої сили та професіоналізм під єдиним брендом GIGAGROUP. Це було важливе рішення як для кожного бренду, так і для групи компаній в цілому. 

GIGAGROUP взяла новий вектор розвитку у напрямку масштабування свого бізнесу і перші кроки на шляху реалізації даної цілі вже зроблені. Група компаній оголосила про важливі зміни в структурі управління. Зважаючи на наявність 4-х брендів групи компаній, в структуру топ-менеджменту були внесені зміни з метою розвитку GIGAGROUP в двох основних напрямках: комерційному та масштабуванні бізнесу.

Так, з  24 лютого 2020 року на посаду комерційного директора групи компаній GIGAGROUP призначено Марію Алєксєєнко. Головними завданнями Марії буде вдосконалення існуючої бізнес-моделі та стратегії просування головних IT-сервісів компанії. 


«В пошуках нових горизонтів розвитку бізнесу та сміливих ідей GIGAGROUP поповнилася ще одним класним професіоналом – Марією Алєксєєнко. З цього дня Марія буде займати посаду комерційного директора GIGAGROUP. Впевнений, завдяки її професіоналізму та широкому досвіду ми втілимо в життя нові круті проекти та реалізуємо інноваційні стратегії просування наших сервісів. Адже Марія вже сповнена сміливими ідеями щодо розвитку кожного бренду нашої групи компаній. Напрямок масштабування бізнесу групи компаній GIGAGROUP, побудову стратегічних відносин та виведення брендів на нові ринки збуту очолює мій партнер Антон Хвастунов, який з 24 лютого займає посаду Директора з розвитку групи компаній GIGAGROUP. До його компетенцій відноситься побудова відносин з новими партнерами, стратегічними клієнтами, а також сприяння роботі комерційного департаменту у напрямку взаємодії з новими клієнтами» - CEO GigaTrans та співзасновник GIGAGROUP Назарій Курочко.


Про компанію. GIGAGROUP – група компаній, яка складається з телеком-оператора, дата-центру, хмарного провайдера та агента з кібезбезпеки. Основна спеціалізація полягає в наданні комплексних IT-рішень для бізнесу.

GIGAGROUP реалізує ряд гібридних рішень під потреби кожного клієнта:

  • побудова надійних каналів зв’язку та надання високошвидкісного доступу до мережі Інтернет від телеком-оператора GigaTrans;
  • розміщення серверного устаткування в одному з найкращих дата-центрів України GigaCenter;
  • побудова хмарної інфраструктури, завдяки спеціалістам компанії GigaCloud;
  • забезпечення високого рівня кіберзахисту клієнта від компанії-партнера GigaSafe.

Клієнтами групи компаній GIGAGROUP є провідні гравці фінансової сфери, рітейлу, медіа, сектору послуг, виробники, онлайн бізнес та інші: БізБанк, ПравексБанк, КристалБанк, Альянс Банк, Porche, Health 24, ІнтергалБуд, KAN Development, Велика Кишеня, Цитрус, Агромат, GoodWine, Amic, Уніка, «Спортлайф, Нова Пошта, Каста, Megogo, Верде, Укрпромпостач, Caparol, Рошен.

Більш детальну інформацію про групу компаній GIGAGROUP ви можете знайти на сайті  https://gigagroup.ua/


Написати нам

Від 2 до 500 симв.