Національному телеком-оператору GigaTrans виповнилось 15 років. У вересні 2006 року компанію заснував Назарій Курочко. 

“За ці 15 років ми зробили не один важливий крок на шляху нашого розвитку. Нам вдалося створити потужну компанію, якій під силу будь-який виклик. GigaTrans — це команда крутих спеціалістів, заряджених людей та відданих своїй справі професіоналів. Ті власні перемоги, яких нам вдалося досягти стало можливим лише завдяки вкладу кожного в нашій команді”,коментує Назарій Курочко, CEO GigaTrans, співзасновник GIGAGROUP.

Кожен бізнес має свою унікальну історію створення — перші кроки, що допомогли реалізувати ідею та втілити “в життя”. І заснування GigaTrans розпочалося з невеликого офісу у Києві, двох серверів та людей, які вірили у свою ідею. Саме відданість своїй справі та захоплення телеком-сферою допомогли перетворитися з невеликого місцевого провайдера у значного гравця телеком-ринку.

«Злагоджена робота, відданість своїй справі та тепла атмосфера, в якій “всі свої” — допомогло створити дещо більше, ніж просто круту команду. 15 років компанії — термін, яким можна пишатися. Наші успіхи та невдачі, віра в ідею, спільні погляди на майбутнє загартували нас та зробили командою, якій під силу будь-який виклик», — додає директор з розвитку бізнесу групи компаній GIGAGROUP Антон Хвастунов.

За 15 років наша команда здійснила чимало досягнень, проте певні з них є знаковими для кожного з нас:

  • 2006 рік — засновано компанію GigaTrans та закладено перші кілометри власної мережі;
  • 2014 рік — компанія включена в українську мережу обміну трафіком UA-IX та стала учасником провідної точки обміну трафіком GigaNet;
  • 2018 рік — власна оптоволоконна мережа в Києві досягла значення 1000 км, а кількість власних технічних майданчиків по Україні — 85;
  • 2019 рік — GigaTrans включений в міжнародну точку обміну трафіком DECIX;
  • 2020 рік — компанія виросла до масштабів національного телеком-оператора України.


Сьогодні GigaTrans — це більше 55-ти крутих IT-спеціалістів, 1000 км власної інфраструктури, 85 технічних майданчиків та 15 років досвіду у створенні надійних каналів передачі даних для вашого бізнесу! Нам довіряють понад 1000 клієнтів з різних сфер бізнесу. 

Залишайтеся на зв'язку з GigaTrans!


Про компанію.

Національний телеком-оператор GigaTrans заснований у 2006 році та є частиною GIGAGROUP, в яку також входять комерційний дата-центр GigaCenter, хмарний оператор GigaCloud і агентство з кібербезпеки GigaSafe.
Компанія працює більш ніж з тисячою клієнтів, має 150 партнерів в Україні та світі. Надає послуги з підключення до мережі Інтернет і організації каналів передачі даних для бізнесу та державних підприємств.

Написати нам

Від 2 до 500 симв.