18-го квітня відбувся урочистий вечір з нагоди відкриття офіційного представництва телеком-оператора GigaTrans та хмарного провайдера GigaCloud у місті Лева!

Понад 100 представників малого, середнього та великого бізнесу, державного сектору та IT-інфраструктури міста Львова зібралися на дегустаційну вечірку в готелі Grand Hotel Lviv Luxury & Spa та розділили з нами цей важливий день. Для нашої команди - це не просто відкриття нового офісу, а значно більше. Перш за все це можливість виведення нашого сервісу на новий рівень, можливість стати ближче до клієнта та зробити ведення його бізнесу ще комфортнішим.



Зустріч з новими бізнес партнерами, нетворкінг в невимушеній атмосфері під звуки джазу та приємні сюрпризи – те, що чекало на кожного гостя урочистого вечора.

Головною особливістю відкриття стало знайомство з групою компаній GIGAGROUP. Історія її становлення була розкрита через призму винної справи, де кожному бренду було присвячене вишукане вино з неповторною історією його створення. 

Ми були безмежно раді, що цей день розділили з нами громадські лідери міста Лева. Привітальне слово було надане заступнику міського голови Львова Москаленко Андрію Олександровичу. Він підкреслив нові можливості для розвитку IT-сфери міста у зв’язку з відкриттям офіційного представництва компаній GigaTrans та GigaCloud: впровадження нових соціальних проектів (публічні бібліотеки в хмарах, інтернетизація львівських шкіл), якісний сервіс для потреб бізнесу надасть новий вектор не тільки у подальшому розвитку міста, але й у житті кожного львів’янина.


«Коли телеком-оператор GigaTrans та хмарний оператор GigaCloud приїхали у Львів, вони одразу почали працювати у правильному напрямку. Той, хто працює з культурою та освітою - той думає про майбутнє, а хто думає про майбутнє - той вже виграв. І за це я щиро вам вдячний».

Урочистий вечір також відвідав лідер рушійної сили розвитку міста, команди однодумців – представник Lviv IT Claster Степан Веселовський. Експерт підкреслив, що Львів на даний час є своєрідним магнітом для сучасного бізнесу і відкриття таких IT-компаній надає нові можливості для зростання міста. За його словами саме сучасні вектори розвитку, відкриття бізнесу в нових нішах, – це і є ключ до успіху.



«Я пам’ятаю перший день, коли ми познайомилися з командою компанії GigaTrans та GigaCloud. Вони приїхали в мій офіс такі енергійні та живі, в їх головах вирувало тисячі ідей та пропозицій для розвитку нашого міста – і нам це прийшло по душі. Зрозуміли одразу, що спрацюємося. Мені дуже приємно, що Львів стає певною «точкою притягнення» для нових компаній, бізнесу та людей. А це значить, що наше місто рухається в правильному напрямку!»

Головною метою цього вечора було знайомство Львова та його мешканців із нашою командою. Важливим пріоритетом для GIGAGROUP є напрям human to human, адже ми впевнені, що запорукою успішного бізнесу є побудова відносин безпосередньо з людьми. Ми цінуємо довіру наших клієнтів та з кожним днем робимо нові зусилля аби виправдати віру в нашу групу компаній та наш сервіс:

«Я хочу наголосити на одній важливій складовій в букеті смаку наших компаній: ми є соціально активною компанією. Ми не просто хочемо робити бізнес у Львові, ми хочемо розвивати місто. І вже робимо кроки в цьому напрямку» - CCO GigaTrans/GigaCenter, Co-founder GigaCloud Антон Хвастунов.


«Насправді для мене це особливий момент, оскільки одна з моїх найдавніших мрій починає здійснюватися. Я сам родом із Західної України, і починаючи свою трудову діяльність в Києві, завжди хотів, щоби наш бізнес був присутній і в цьому регіоні. Хотілося бути корисним саме тут» - Founder GigaTrans, GigaCenter, Co-founder GigaCloud Назарій Курочко.

«Сьогоднішній вечір дійсно особливий для GIGAGROUP. Перефразовуючи слова Ніла Армстронга, перша людина на Місяці, це "маленький крок для українського бізнесу, але величезний стрибок для нашої групи компаній". Сьогодні ми відкриваємо двері першого регіонального офісу двох компаній нашої групи телеком-оператора GigaTrans і хмарного оператора GigaCloud. І ми дуже раді, що починаємо наше розширення в регіони саме зі Львова » - CEO GigaCloud Артем Коханевич.

Львів - це одна з центральних «кровоносних судин» українського бізнесу із потужною IT-інфраструктурою, безмежними можливостями для розвитку, виходами на зарубіжний ринок та беззаперечно сильним людським потенціалом. Це місто, яке здатне надихати!

День офіційного відкриття був неймовірним: щирі емоції, крута атмосфера та безліч теплих слів в бік наших компаній вразили нас. Ми впевнені, що це початок успішної та плідної співпраці, що відкриють безліч можливостей не тільки для наших міст, але й за їх межами!

Наша команда вже підключає перших клієнтів, розсилає комерційні пропозиції та чекає на вас за адресою: м. Львів, пр-т Шевченка, 5, 3 поверх, а також з радістю відповість на дзвінки за тел. +38 032 243 9000.


GIGAGROUP - одна команда, безліч можливостей!


Текст: Марія Мухіна
Фото: Скакун Яна

Написати нам

Від 2 до 500 симв.