Шановні клієнти!

 

Не зважаючи на обстріли та віялові відключення електроенергії, інфраструктура GigaTrans працює у штатному режимі. Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість і надалі працювати, а енергетикам за те, що швидко відновлюють електропостачання. 

Ми зі свого боку також докладаємо максимум зусиль, щоб дані бізнесу були збережені, а робота інтернет-каналів та інших сервісів доступні 24/7.

Всі українські ТЕЦ, АЕС та інші об'єкти теплової та електричної енергетики об'єднані у спільну систему. Тому навіть аварія на одному з них не здатна «вимкнути» регіон надовго. Можна постачати тепло та енергію з неушкоджених об'єктів. 

На об'єктах критичної інфраструктури України та більшості бізнес-центрів встановлені дизельні генератори, акумулятори або джерела безперебійного живлення, що забезпечує роботу сервісів навіть після вимкнення електроживлення. У разі знеструмлення, мережеве обладнання працює до повного розряду акумуляторних батарей або завдяки наявним автономним генераторам. Саме завдяки генераторам автономного електроживлення, які є на багатьох інтернет-вузлах GigaTrans, можна протягом достатньо тривалого часу забезпечувати наших клієнтів інтернет-доступом та іншими послугами, попри відсутність електроживлення.

У разі виникнення аварій на мережі GigaTrans ми будемо вас інформувати, а наша будівельна бригада здійснюватиме ремонтно-відновлювальні роботи 24/7.

Ми продовжуємо працювати у штатному режимі та робимо все необхідне для забезпечення безперебійної роботи сервісів. У разі виникнення проблем із роботою замовлених сервісів ви можете звернутися до відділу технічної підтримки на пошту support@gigatrans.ua  або за тел. +38 093 317 10 37. Також ви можете зв’язатися з вашим персональним менеджером або з відділом продажів на пошту sales@gigatrans.ua.

 

Бережіть близьких та вірте у нашу спільну перемогу!

Все буде Україна!


Написати нам

Від 2 до 500 симв.