Сьогодні група компаній GIGAGROUP зосереджується не лише на веденні бізнесу, але й допомозі тим, хто цього потребує. І в першу чергу нам вдається це робити завдяки команді, яка за час війни підтримала не одну благодійну ініціативу.

Ще у 2022 році ми вирішили підтримати проєкт побудови сучасного центру реабілітації постраждалих від війни SuperHumans. 

Ми обрали саме цей проєкт, бо основна спеціалізація клініки — реконструкція тіла, протезування кінцівок, пересадка шкіри та створення екзоскелетів із використанням сучасного медичного обладнання власного виробництва. Це надсучасні медичні технології, які відтепер стануть доступними майже для кожного українця. А лікарями клініки стануть фахівці з реабілітації та протезування з усього світу. Це дозволить багатьом героям війни отримати шанс на повноцінне життя.


Ми підготували матеріал про цей проєкт сьогодні не просто так. Адже саме 14-го квітня запрацювала перша черга госпіталю Superhumans. Це лабораторія з виготовлення та збору протезів, реабілітаційний басейн, відділення психологічної реабілітації та департамент фізичної реабілітації. Ми дуже раді, що зовсім скоро наші герої зможуть отримати першу допомогу і чекаємо на повноцінний запуск всього реабілітаційного центру.

Кожен охочий може стати частиною проєкту та підтримати наших героїв, задонативши за реквізитами


Проте на цьому наша команда не зупиняється. Ми продовжуємо підтримувати тих, хто цього потребує. В цьому році крім зборів коштів, ми також долучилися до благодійного збору крові. Для організації акції донорства ми співпрацювали з Київським міським центром крові. 

Самостійно організували збір пакунків для літніх людей. Цю ініціативу підхопили ще під час новорічних свят. Команді вдалося зібрати речі першої потреби, постіль, смаколики для людей похилого віку для Таращанського геріатричного пансіонату. 


Також у часи війни важливо бути готовими до небезпеки, вміти захистити себе та допомогти ближньому. Тому співробітники GigaTrans та GigaCenter відвідали тренінги з тактичної медицини та вогневої підготовки від Центру підготовки цивільної самооборони Tactical Civil Defence. 

За два дні навчання співробітники опанували базові навички самооборони та стрілецької підготовки, а також підсилили свої знання та вміння з надання домедичної допомоги. Сьогодні саме такі знання та вміння допомагають рятувати життя.


Написати нам

Від 2 до 500 симв.