Досягнення компанії – це в першу чергу досягнення кожного її співробітника.  За довгі роки існування бізнесу колектив всередині згуртовується, з'являються власні звичаї, традиції, які перетворюють команду компанії в справжню сім'ю.  Так, нашою головною традицією – є святкування Дня народження групи компаній GIGAGROUP.

Цього року телеком-оператору GigaTrans виповнилося 13 років, дата-центр GigaCenter відсвяткував ювілей - 5 років, а хмарному провайдеру GigaCloud - 3 роки. Таку подію варто було відмітити незвичайно, так, аби це надовго закарбувалося в пам’яті кожного співробітника в GIGAGROUP. Класичні святкові застілля – не для нас, ми за нові виклики, челенджі та активний відпочинок. Саме тому ідеальним місцем було обрано Карпати. 

Надихаючі промови від наших топ-менеджерів, святкові вечори в найкращих закарпатських традиціях, захоплюючі квести для команди та підкорення порогів Чорного Черемошу – ось те, чим був наповнений Літній корпоратив 2019. Для нашої команди святкування дня народження групи компаній стало справжньою міні-відпусткою, адже тривало цілих три дні та зібрало разом понад 100 співробітників GigaFamily.



Святковий вечір першого дня був сповнений яскравими емоціями. Дружня атмосфера, гуцульські смаколики та теплі слова колег – те, що оточувало кожного в GIGAGROUP в цей вечір. Урочисте відкриття вечора здійснював засновник групи компаній - Назарій Курочко. Багато слів було сказано про кожну компанію, про зусилля кожного співробітника, завдяки яким невеличкий бізнес виріс та перетворився на потужню та могутню GIGAGROUP:

«Важко підрахувати кількість років, які я присвятив бізнесу та безпосередньо нашій GigaFamily. Проте за цей час я зрозумів одну просту істину – сила компанії в її єдності та згуртованості команди! Лише завдяки зусиллям кожного в GIGAGROUP ми досягнули безліч цілей, витримали конкуренцію та створили таку потужну і сильну компанію, якою вона є на сьогоднішній день! Ми щодня розвиваємося, зростаємо і я відчуваю гордість від того, що GigaFamily – це вже не просто назва, а дійсно справжня сім’я із своїми традиціями та звичаїми всередині команди».

GIGAGROUP не тільки з кожним днем розвивається, поповнює свої ряди новими спеціалістами, але й рухається у напрямку масштабування бізнесу. Саме тому,  «родзинкою» вечора стало анонсування відкриття нової компанії, сильного гравця на ринку захисту бізнесу від кібератак – компанії GigaSafe. Друг проекту Євгеній Володимиров презентував команду справжніх профі у сфері кібербезпеки та змусив кожного замислитися про важливість захисту даних не тільки у бізнесі, але й у звичайному житті.

Початок другого дня кожен в GigaFamily очікував з особливим нетерпінням, адже в цей день нашу команду чекав ще один виклик - сплав по карпатській річці. Минулого року ми підкорювали найвищу точку Карпат - Говерлу,  цього літа спільними зусиллями команди нам вдалося приборкати круті пороги Чорного Черемошу. Описати емоції команди важко, проте це було дійсно неймовірно. Момент, коли ти долаєш власний страх та завдяки підтримці співробітників підкорюєш нову стихію має величезне значення. 



Ввечері кожного з нас чекав неменший сюрприз – Вишиванка-party з нагоди дня народження GIGAGROUP. Ми надзвичайно цінуємо українську культуру, тому 5 років назад звичайна ініціатива святкування Дня Вишиванки переросла в круту традицію в колі нашої GigaFamily! 
Цього вечора все було ідеально: ведучі заряджали кожного позитивом, веселі конкурси не надавали можливості всидіти на місці, а теплі слова топ-менеджерів створювали справжню атмосферу свята. Так, перше слово цього вечора було надане співзасновнику GIGAGROUP Антону Хвастунову:

«Головне, що я зрозумів з роками – це важливість любові: любити життя, тих, хто поряд, любити справу, якою ти займаєшся. І я з гордістю можу сказати, що вже полюбив кожного з вас, адже ви стали частиною мого життя. Бажаю аби кожен з нас робив усе з любов’ю, адже те, що зроблено з душею неможливо зламати, як і нашу велику GIGAGROUP».

Також до привітального слова долучився директор нашого хмарного оператора GigaCloud Артем Коханевич, акцентуючи увагу на важливості людського фактора всередині компанії:

«Дійсно крутим рішенням стало об’єднання дня народження всієї групи компаній та проведення святкування одним днем. Тож я з радістю вітаю компанію GigaCenter із напівювілеєм, і новонароджену компанію GigaSafe і звичайно «чоловіка у повному розквіті сил» - GigaTrans. Але особливий наголос хочу зробити на компанії GigaCloud. Півтора року тому ми з’ясували важливу істину, що компанія – це в першу чергу люди, з якої вони складаються. Тому я з гордістю хочу подякувати кожному в нашій команді. Саме завдяки зусиллям кожного з вас нам вдалося практично з нуля створити потужного лідера. Без сумніву можу сказати, що нашу команду чекає багато викликів попереду. Проте з впевненістю можу сказати – в нас все вийде!»

Ну а завершення вечора перевершили всі наші очікування: колоритні та запальні танці, стрибки через багаття та спів українських пісень серед неймовірної краси Карпат створили неймовірну атмосферу святкування. Здається на декілька годин нам вдалося переміститися на сотні років назад та поринути у самобутнє українське святкування, яке було притаманне ще нашим предкам. 



Час, проведений в колі GigaFamily – це найважливіше, що ми отримали завдяки святкуванню дня народження наших компаній. Важливо цінувати кожну хвилину нашого життя: минуле – адже це наша історія, традиції та спільні звичаї, теперішнє – те, чого ми досягнули, перешкоди, які ми подолали, і майбутнє – ті звершення та перемоги, які чекають на кожного в GIGAGROUP попереду!


Фото:   Вадим Олексієнко 
Автор: Марія Мухіна
Gigatrans
Gigatrans
Gigatrans
Gigatrans
Gigatrans
Gigatrans
Gigatrans

Написати нам

Від 2 до 500 симв.