Телеком-оператор GigaTrans став частиною соціальної ініціативи "Родина Україна. Діти". Проєкт створено за підтримки Київської обласної військової адміністрації з метою психологічної реабілітації дітей після наслідків війни.

Мета організаторів — зібрати кошти на відпочинок та психологічне відновлення дітей, що постраждали від війни. Скористатися соціальною програмою можуть діти військовослужбовців, діти, що залишилися без батьків через війну та діти, що перебували на територіях, де велися бойові дії. 


Кошти на перший заїзд закрито завдяки небайдужим громадянам та компаніям з усього світу. Перші сто дітей з постраждалих регіонів України вже відправилися на реабілітаційний відпочинок. Зараз організатори активно збирають кошти на реалізацію наступних трьох етапів. Кожен може долучитися до проєкту та стати частиною доброї справи. Адже в наших силах допомогти цим дітям та подарувати їм частинку дитинства. Реквізити допомоги розміщено на офіційному сайті фонду “Родина Україна. Діти”. 

Бути частиною таких соціальних ініціатив — необхідність для бізнесу сьогодні. Лише спільними зусиллями та нашою небайдужістю ми зможемо наблизити перемогу України. Адже саме від нас залежить наше майбутнє і сьогодні кожен українець, бізнес, держава працює над тим аби воно було мирним, світлим та безпечним для наших дітей”коментує СЕО телеком-оператора GigaTrans Назарій Курочко.

Партнерами також стали такі компанії як Домонет, Чорноморка, Ideals, Acurateco. Соціальну ініціативу підтримали відомі українські особистості, зірки спорту та шоу-бізнесу, українські блогери та інфлюенсери.

Написати нам

Від 2 до 500 симв.