Компанія GigaTrans у листопаді 2019 року успішно пройшла ресертифікаційний аудит на відповідність міжнародному стандарту ISO/IEC 27001 та в черговий раз виправдала не тільки довіру клієнтів, але й високий рівень захисту даних. 

Яку цінність має стандарт ISO/IEC 27001:2013 для компанії?

Це одна із найпрестижніших акредитацій в сфері IT-безпеки. Сертифікат ISO/IEC 27001 підтверджує високий рівень системи управління інформаційної безпеки (СУІБ) підприємства та її відповідність вимогам міжнародних стандартів. 

Спеціалісти акредитаційної комісії компанії Bureau Veritas в рамках аудиту обстежили існуюче інформаційне середовище, а також адміністративні, документальні, організаційні та технологічні аспекти системи інформаційної безпеки GigaTrans. За результатами оцінки ризиків інформаційної безпеки та побудови процесів СУІБ ми поліпшили інформаційну безпеку підприємства.

Що означає наявність даного сертифікату для клієнта?

Наявність сертифікату ISO/IEC 27001:2013 у телеком-оператора GigaTrans означає, що наша компанія надійно захищає дані клієнтів від зловмисників та будь-яких спроб несанкціонованого доступу. Тобто наша команда гарантує безпеку інформації та відсутність ризиків щодо витоку даних.

Сертифікація за стандартом ІSO 27001 поширюється на всі бізнес-процеси всередині компанії GigaTrans, в тому числі обладнання та регламенти, які ми використовуємо для надання таких IT-сервісів як: 
  • послугу доступу до мережі Інтернет;
  • організацію каналів передачі даних клієнтів;
  • телефонію та віртуальну АТС;
  • захист від DDOS-атак;
  • та послугу будівництва ВОЛЗ.
«Високий рівень сервісу та якісне задоволення потреб бізнесу – основа роботи нашої компанії. З кожним роком ми професійно зростаємо та вдосконалюємо наш IT-сервіс, відповідно до вимог міжнародних стандартів. Проходження ресертифікації дозволило нам в черговий раз виправдати довіру наших клієнтів, закріпити позицію на ринку, а також вдосконалити та підтримувати на належному рівні інформаційну безпеку підприємства» - засновник та CEO GigaTrans Назарій Курочко.

Ресертифікаційний аудит на відповідність міжнародному стандарту ISO/IEC 27001 також пройшли дата-центр GigaCenter та хмарний оператор GigaCloud.



Написати нам

Від 2 до 500 симв.