6-8 вересня в Одесі відбулася найважливіша галузева подія – Telecom Ukraine 2019. З кожним роком кількість учасників та країн, що долучаються до заходу збільшується, а проект стає все масштабнішим. V ювілейна зустріч встановила новий рекорд: понад 170 компаній, більше 400 делегатів із понад 20 міст України зібралися разом аби обговорити пріоритетний напрямок розвитку телеком-ринку у розрізі теми «Держава у смартфоні». 


За 3 дні конференції учасники насолодилися цікавими виступами спікерів, подискутували з експертами галузі, відвідали круті майстер-класи, зустріли старих колег та познайомилися з новими партнерами. Безсумнівно тішить те, що дана подія об’єднує різноманітні сфери суспільства: безліч представників великого та малого бізнесу, державних структур та науковців висвітлили головні телеком-тренди та поділилися найважливішим – своїм досвідом.

Основою обговорення стали понад 26 тем, найважливіші з них:

  • діджиталізація як головний напрям розвитку телеком-ринку;
  • технологічна трансформація та її вплив на розвиток фіксованого зв’язку;
  • роль інтернету-речей у стратегіях телекомунікаційних провайдерів;
  • реформа інтелектуальної власності в Україні: яким чином це вплине на діяльність провайдерів;
  • цифровий етикет та головні інструменти у боротьбі із піратством.

Представники телеком-оператора GigaTrans та хмарного провайдера GigaCloud не змогли залишитися осторонь такої події та прийняли активну участь в конференції: обговорили ключові питання, стали частиною важливих дискусій, а також завели нові бізнес-знайомства з метою подальшої співпраці та масштабування бізнесу. І команда наших експертів у цьому році стала ше більшою:

  • Назарій Курочко - засновник GigaGroup та CEO GigaTrans;
  • Антон Хвастунов - співзасновник GigaCloud та комерційний директор GigaTrans;
  • Артем Коханевич - CEO GigaCloud;
  • Максим Курочко - керівник юридичного відділу GigaGroup;
  • Владислава Сова - керівник відділу маркетингу GigaTrans.

CEO компанії GigaCloud Артем Коханевич поділився практичними порадами та інсайтами, презентувавши доповідь на тему: «Як GigaCloud побудував найбільшу партнерську мережу за 3 роки»:

«Умови партнерської співпраці повинні бути пов’язані з продуктом, ринком і цілями партнерів. Обирайте стиль роботи, відповідно стилю роботи ваших партнерів. І пам’ятайте про головне: партнерська співпраця – це завжди відносини» - Артем Коханевич.


Подія, на яку всі чекали найбільше – Всеукраїнська церемонія нагородження компаній телеком та медіа індустрій Telecom Awards 2019. Цього вечора все було ідеально: розкішний концерт-хол із червоною доріжкою, драйвова музика від джаз-бенду та ведучі, яким вдалося передати вишукану атмосферу кожному учаснику. Більше 70 проектів з усієї країни змагалися за звання кращих у розрізі 21 номінації, а нагородження переможців дійсно стало яскравим акцентом святкової церемонії. Серед лауреатів:
  • міжнародна компанія RETN зайняла перше місце у номінації «Рішення року в області магістральних мереж та транспортних послуг»;
  • оператор зв’язку Укртелеком переміг у номінації «Компанія року в області фіксованого зв’язку;
  • телекомунікаційна компанія Kyivstar здобула золото у номінації «Компанія року в області мобільного та бездротового зв’язку»;
  • компанія Deps стала переможцем у номінації «Постачальник року телекомунікаційного обладнання і рішень» та інші.

Щиро вітаємо цьогорічних лауреатів номінації Telecom Awards 2019 із отриманими нагородами та бажаємо нових звершень! 



Яскравим завершенням міжнародної конференції став крутий нетворкінг під відкритим небом - Антигравітація 5.0. Разом з телеком-експертами та представниками органів влади розібрали історію становлення легенд ринку та відпочили у колі колег, насолоджуючись краєвидами одеського моря.

Від імені телеком-оператора GigaTrans хочемо висловити подяку організаторам Telecom Ukraine 2019. Створюючи події такого масштабу, ви не тільки надаєте можливість отримати безцінний досвід, поглибити знання  у телеком-галузі, але й надихаєте на створення нових та цікавих проектів для ринку! 



Текст: Марія Мухіна

Написати нам

Від 2 до 500 симв.