У лютому відбулася яскрава і важлива подія для телеком-світу - TIM-TU Convergence 2019. Представники малого та великого бізнесу, галузевих ассоціацій, IT-директорів, CEO та експертів з різних сфер бізнесу зібралися у Львові з метою обговорення важливих питань з партнерами та обміном цінним досвідом.


Міжнародна конференція тривала чотири дні і за цей час учасникам вдалося зробити багато: насолодитися крутими виступами спікерів, розширити свої знання в телеком-сфері, отримати відповіді на важливі питання, і навіть відпочити в оточенні партнерів і колег.

Головними темами обговорення на міжнародній конференції стали:

  • «розумні речі» як основа digital економіки;
  • головні проблеми галузі та методи їх вирішения;
  • сучасний провайдер: головні якості та сервіс, яким має володіти телеком-оператор в умовах висококонкурентного ринку;
  • піратство як головна загроза національної безпеки.

Крім цього, були розглянуті практичні приклади: реальні бізнес-кейси з партнерами, бандлами, які необхідні сучасним споживачам ринку телеком, а також важливі стратегії для операторів і медіа-груп.

Більше 250 представників різних галузей відвідали даний захід та телеком-оператор GigaTrans - не виключення. Наші співробітники прийняли активну участь у конференції: вони стали частиною важливих дискусій, відкрили для себе нові напрямки розвитку телекомунікацій, а також встановили нові знайомства з партнерами з метою подальшого співробітництва і, як наслідок, надання сервісу клієнтам найвищої якості.



Ярким завершенням конференції став фестиваль TIM_TU_BEER_FEST2019, який проходив в колоритному пабі Львову. Кажется, що на декілька годин всім вдалося перенестись в Мюнхен на справжній Октоберфест і відчути смак свята на повну. Враження від вечора залишилося в пам'яті кожного з учасників: яскраві емоції, неймовірна атмосфера в колі партнерів, друзів та вручення приємних сюрпризів.


Від імені компанії GigaTrans ми дякуємо Telecom Ukraine за створення подій, які надають можливість кожному опинитися серед експертів телеком-галузі, відкрити нові можливості для представників IT-індустрії та потрапити в ідеальні умови для розвитку ділових відносин з партнерами.

Написати нам

Від 2 до 500 симв.