Майже півтисячі вендерів, операторів та провайдерів зібралися разом на морському березі аби отримати нагороди та привітати один одного. Професійний марафон Telecom Ukraine тривав аж цілих три дні. Гості конференції встигли все: зустріти старих колег, познайомитися з новими партнерами, вбратися у вишиванки, отримати заслужені сертифікати та статуетки, потанцювати, відпочити на пляжі.

Звичайно ж, найбільш очікуваною подією цими вихідними було нагородження Telecom Awards. Гості пройшлися вишуканою червоною доріжкою, а охочі мали змогу закарбувати цей вечір не лише в пам'яті, але й на фотознімках.


Про що встигли поговорили

На конференції було представлено близько 25 тем для обговорення. Більша їх частина стосувалася ринку телекомунікацій та технологічної сторони послуг, проте також розмовляли про сучасний прогрес в цілому, ефективний менеджмент, інтернет речей та багато іншого. 

Найпопулярніші дискусії на конференції:

1. Про цифрове майбутнє українського телекому та, найболючіше питання, безпеку даних в сучасну інформаційну епоху.

2️. Впровадження реального комплексного кейсу Smart Сity.

3️. Сертифікація провайдерських білінгів: за та проти. Як це вплине на роботу локальних провайдерів?


Команда GigaTrans не змогла оминути такої події та занурилася в гущу подій. Серед 20 можливих номінацій наша компанія отримала срібло в категорії «Компанія року в області фіксованого зв’язку». Дякуємо організаторам за вибір, адже ми дійсно цінуємо нагороди! Такі відзнаки стають великим стимулом до розвитку нашого сервісу та підвищення якості послуг!


Написати нам

Від 2 до 500 симв.