24 лютого життя українців та бізнесу розділилося на «до» та «після». Зміна пріоритетів, боротьба за свою свободу, турбота про близьких, підтримка команди та ведення бізнесу в надзвичайних умовах — все це стало невід’ємною частиною кожного з нас. Сьогодні ми не маємо конкурентів, ми всі опора та підтримка для своїх сімей, колег на роботі та особливо для тих, хто боронить нашу свободу на фронті. Кожен з нас щодня докладає зусиль задля спільної перемоги та працює для підтримки економіки України, проживаючи власні битви та виклики.

Сьогодні ми вирішили поділитися тим, що вдалося зробити команді GIGAGROUP за ці десять місяців боротьби. Та як кожен співробітник здійснює свій вклад у довгоочікувану перемогу України.

З початком російського вторгнення команди компаній GigaTrans, GigaCloud та GigaCenter підтримують економіку країни та ЗСУ. Робота нашої IT-інфраструктури не зупинялася ні на годину. Частина команди підтримує роботу інфраструктури у Львові та Києві, інша — боронить нашу землю на фронті.

З першого дня вторгнення ми підтримуємо наших бійців на фронті

За цей час організували десятки зборів всередині компанії та забезпечили наших воїнів необхідним обладнанням та технікою. За цей час вдалося закупити два пікапи, ноутбуки, точки Starlink, джерела безперебійного живлення, рації, сканери, плитоноски та забезпечити хлопців формою на зиму.



Крім того, GIGAGROUP долучилась до соціального проєкту благодійного фонду «Родина-Україна». В межах програми діти, які постраждали від війни могли отримати безоплатний літній відпочинок, оздоровлення та психологічну реабілітацію. Перший етап проєкту вже завершено: понад 300 дітей вже отримали необхідну допомогу та реабілітацію від наслідків війни. Наразі триває збір коштів для організації другого етапу. Допомагайте благодійними внесками, не залишайтеся байдужими.

Важливою також є моральна підтримка тих, хто знаходиться в гарячих точках нашої країни. На день Захисника та Захисниць України до наших бійців крім матеріальної підтримки поїхали пакунки із ласощами, надихаючими малюнками від діток нашої компанії та побажаннями від колег.

Допомога у відбудові інфраструктури
Від російських обстрілів також часто страждала не тільки критична інфраструктура України, але й житлові будинки простих мешканців. Один з них допомагала відновлювати наша команда. Це житло пари літніх людей в селі Гута-Межигірська, в який попав снаряд. На час війни люди були змушені жити в сарайчику. Благодійна організація “Добробат” зводить волонтерів із власниками пошкоджених будинків та маленькими кроками допомагає відновлювати інфраструктуру Києва та найближчих областей.
 

Декілька співробітників також вступили в ТРО. Багато хто став волонтером. Самостійно організовуючи збори, вони займалися облаштуванням блокпостів, закупівлею медикаментів для лікарень, організацією доставки гуманітарної допомоги та порятунком покинутих тварин тощо.

Так, фахівчиня з інформаційної безпеки хмарного оператора GigaCloud Інна Ткаченко евакуювала 19 котів і 8 собак під час війни. Вона є засновницею волонтерського проєкту Koto Bro та вже понад два роки допомагає  “чотирилапим”, що потрапили в біду. Кожен охочий також може врятувати життя або подарувати дім “хвостатим друзям».


Менеджер проєктів компанії GigaCloud Андрій Слуцький також організовував збори та закуповував їжу для тварин з найбільших постраждалих районів Київщини.
Підтримка української культури та мистецтва
Також в складні для країни часи важливо не забувати про нашу історію та мистецтво. Саме тому GIGAGROUP став спонсором виставки “Бойчук і Бойчуківці: сучасний погляд”, яку створено задля вшанування 140 річниці від дня народження Михайла Бойчука. Митець здійснив величезний вклад в культуру та мистецтво України, адже був один з основоположників монументального мистецтва України XX століття та засновником самобутньої школи українського мистецтва «бойчукізм».

Наша команда продовжує підтримувати економіку країни та український бізнес, працюючи за будь-яких умов. З 24 лютого технічними спеціалістами GIGAGROUP ліквідовано десятки аварій і пошкоджень на мережі, більшість з них виникла саме через російські обстріли. Водночас команда техпідтримки відпрацювали понад 10,5 тисяч запитів клієнтів. 


З вірою у світле майбутнє та нашу перемогу!
Все буде Україна!

Написати нам

Від 2 до 500 симв.